Te går til alt

Te går til alt

Der er intet bedre end en kop sort te og så sidde og se solen gå ned eller sidde og kigge ud i regnen eller måske endda snevejret og nyde, det knitrer i brændeovnen sammen med teen, som varmer kroppen indefra.

Te er en vane, som startede for mig, allerede før jeg kom i gymnasiet, og om 4 måneder skal jeg være bedstemor for første gang, og det er stadig te, der er i koppen hver dag, den sorte te, som jeg slet ikke kan fungere uden.

Jeg har altid skulle i specialforretninger eller bestille fra et af de store tehuse fra udlandet, men det er slut nu, for jeg har nemlig fundet en dansk hjemmeside, hvor de har et enormt udvalg. Deres kundeservice er så fremragende, at jeg har bestilt en portion sort te hos dem og sidder og skriver dette, mens jeg venter på at teen trækker, så jeg kan smage den.

Smagen af mere

Jeg har kun rosende ord til overs for dem, som i dag sørgede for, at jeg fik en kop sort te. Det var en te i fremragende kvalitet, de var kun få arbejdsdage om at få det leveret, og deres pris for det hele var forbavsende lav, så det er bestemt ikke sidste gang, jeg har købt te hos dem. Jeg er meget benovet over, hvor god deres te er, og hvor god deres generelle service er, og så er det ikke det eneste, som de har i deres sortiment.

Nej de har også tekander og andre remedier, så du kan brygge den perfekte kop te, og er der noget, du er i tvivl om, så er deres kundeservice altid klar med et hurtigt svar, som med garanti vil kunne hjælpe dig med at finde det, som du leder efter, for de ved meget om te, og de er passionerede om det, de sælger.