Nye døre til hele huset

Nye døre til hele huset

Vi havde endelig fået sat det sidste søm i vægge, gulve og andre dele af det 190 kvadratmeter store hus, og nu manglede vi så kun dørene. Det skulle så vise sig, at de indvendige døre, som vi gerne ville have, var sværere at finde, end vi troede, de var, for vi kæmpede alt det bedste, som vi har lært, for at finde et sted, hvor vi kunne finde de døre, som vi gerne ville have. Men det var først, da vi fik min brors hjælp, at vi fandt de døre, som vi skulle bruge.

De rette døre

Han havde lige hjulpet en kammerat med at skifte dørene i hans lejlighed, og han vidste, at det firma også havde de døre, som vi gik og sukkede efter.

Det tog ikke mange sekunder på deres hjemmeside, før vi fandt lige de døre, som vi gerne ville have, men vi ville dog gerne lige snakke med kundeservice, inden vi tog en beslutning.

Kundeservice mente service, og vi fik den bedste vejledning, vi overhovedet kan forestille os, og inden vi fik lagt røret på, havde vi placeret en ordre på de døre, som vi skulle bruge.

De er smukke

Vi havde forventet en lang ventetid, før vores døre ville komme, men der gik forbavsende kort tid, inden vi fik dørene leveret, og vi kunne komme i gang med at få dem installeret. Dørene var alle i en fantastisk kvalitet, og der var ikke en eneste af dem, som havde skader fra transporten. Imponerende, når man tænker på, at de havde de samme garantier som vores lokale byggemarked, og de leverede på alle andre områder også. En fantastisk service fik vi fra deres kundeservicemedarbejdere, som var vidende, kompetente og utroligt dygtig til at vejlede, så kunderne fik det, som de havde brug for.

En ting er sikkert: Vi ved, hvor vi skal handle, når vi skal bruge nye døre til vores sommerhus.