En unik ferieoplevelse

En unik ferieoplevelse

Min familie og jeg havde ikke rigtig lagt nogle planer for, hvad vi skulle i sommerferien, så derfor valgte vi at tage på feriemesse i Herning for at undersøge, hvilke muligheder der er. Vi havde nemlig også lyst til at prøve noget nyt. Vi er i mange år taget til Ibiza på ferie, og det har vi været rigtig glade for, men vi var også ved at trænge til, at der skulle ske noget nyt. Derfor tog vi også på feriemesse med meget åbne sind. Dog var der nogle enkelte krav fra børnene. Der skulle være en pool, og så skulle det være et varmt sted. Min kone og jeg har ellers en drøm om at tage til Svalbard, men den drøm må vi vist indfri, når børnene engang er blevet store. 

Men vi har nu fundet et rigtig godt alternativ med den ferie, vi har været på i år. Til feriemessen faldt vi nemlig over en ferielejlighed i Italien, som var lidt udover det sædvanlige. Her havde du nemlig mulighed for at følge en italiensk familie helt tæt på. Vi var så heldige at bo ved en italiensk olivenproducent og hans familie. Det var en helt unik oplevelse og helt klart noget, som vi vil anbefale andre. 

Vore børn var også meget begejstrede. De fandt hurtigt nogle italienske venner, og poolen var bare et hit, når det blev lidt for varmt hen på eftermiddagen. De hang bare ud hele dagen og nød, at der ikke var noget ur, de skulle kigge på. Ja, de glemte faktisk også helt, at de havde iPads med til underholdning – dem fik vi slet ikke brug for. Det var også rart at se, at det faktisk er muligt for dem at hygge sig uden elektronik, for det kan man jo godt blive i tvivl om nogle gange. Du kan finde ferien her: https://www.localliving.dk/agriturismo-i-italien/